onsdag 29. september 2010

Hunder og hyttetur

I helgen var jeg på hyttetur...Det var veldig gøy på hyttetur! Jeg "tegget" på en knagg og noen skjell, jeg var også meg Kafka og Lissie. KAfka er onkelen min  sin hunD, han er en boxser og er veldig vill!
Det var sauer der og meg og Kafka jagde dem, Kafka han gryntet litt og bjeffet en gang, mens jeg bjeffet og sa bæææææ. Det var veldig gøy!  Og så løp jeg runt sammen med Kafka, og han var helt gal!!!!! Her er noen bilder fra turen. Dette er meg og Kafka: Her er meg som sprayer:
 


Og til slutt, men ikke minst, min søteste Lissie! ♥

TUSEN TAKK FOR ALLE DE FINE KOMMENTARENE!

9 kommentarer:

 1. hei Belkini!
  Ser av bildene at du har hatt det fint på hyttetur:) kafka er litt av en villhund, mens Lizzie er bare søt hun. Skjellene blir sikkert fine som tagget, du kan vel vise dem på bloggen en gang:)
  Nå skal jeg på skogtur med min hund, Kira. Hun ligner mye på din hund fordi de begge er retrievere. Min er Labrador og du har vel Golden?

  Fin onsdagskveld ønskes deg fra Trine. Klem til deg fra meg:)

  SvarSlett
 2. Hahahaha, skikkelig kult bilde med Kafka springende etter deg!!!! Mamma som har tatt det tenke eg, for du ser jo litt opptatt ut :o)

  Hørres ut som du har hatt det gøy på hyttetur ja, og du er jo like flink å skrive som mamma!!!
  Og sant spraylakkering e gøy?!!! Eg e blitt litt hekta ja, som du sikkert har fått med deg, hihi :o)
  Et lite tips er å ha avis under så ikkje gresset kommer borti det du spraylakkerer. Gresset vokser ut igjen meine eg altså, men det blir kasnkje litt riper i det du lakkerer.

  Og fiiiine hunden din!! Me har og ein liten hund. Har du sett bilder av den? Den får bli med i nåken av innleggene mine ser du :o)

  Det blei visst laaangt her fra meg i dag, men hvis du har lest heilt te slutt, så vil eg sei at eg jammen syns detta var et flott innlegg!!!

  Ha det så bra så lenge snuppeline!

  SvarSlett
 3. Hei Belkini. Det ser jo ut som om du har hatt det så artig på hyttetur. Håper du lager et fint innlegg om de flotte skjellene du har "tagget". Jeg har også lyst til å spraymale en lampe...kanskje det hadde vært lurt om jeg kunne øve meg på noen små stener først...var det vanskelig eller? Jeg syntes bloggen din er så søt, ha en fin skoleuke videre...snart er det vell høstferie. Hilsen Wilhelmine

  SvarSlett
 4. Så kul bokser din onkel har ;) Hadde likt å blitt med dere på saue jaging hi hi ;) Så stilig at du sprayer skjell , det må du vise frem . Jeg er spent på hvordan det ble :)Lissi er jo bare en søt hund da ;) Skikkelig kose hund , du er heldig !Tusen takk for at du vil følge bloggen min , da ble jeg så HOPPENDE GLAD :)

  Ha en fin kveld Belkini :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Hej Belkini

  Sikken en sød hund du har :-) Jeg havde også engang en hund , den blev gammel og døde. Nu har jeg en kat , den hedder Vilma :-)
  Imorgen skal jeg til damefrisør , det glæder jeg mig til , for jeg skal snart til Norge og besøge Namaste , og jeg vil jo nødig forskrække hende..hihihi. Klem fra Vilma

  SvarSlett
 6. Heisann Belkini!
  Så fine hunder!Jeg digger hunder altså:)Jeg hadde jo ønsket meg et innlegg om hunden din, og her kom det jammen ett.Så kuult!
  Og så fint navn hundene har, Lissie og Kafka. Veldig bra hundenavn synes jeg!Veldig koselig å se bildene, det øverste bilder er jo kjempemorsomt!
  Jeg liker også å dra på hyttetur, det er noe av det koseligste jeg vet:)
  Vet du hva? Jeg lurer sånn på hvordan det ser ut på rommet ditt jeg!Kanskje du kan vise oss noen bilder derfra en gang?Det hadde vært kjempegøy:)
  Klem fra Ellen Andregasellen:)

  SvarSlett
 7. Heisann!

  Hyttetur er så kjekt! Så god idé å tagge på skjell!!! Den idéen må jeg ikke glemme:)

  Sov godt, da!

  SvarSlett
 8. Å ja d e såå kjekt på hyttetur!! Såg ud så du har kost deg ja, å galsjønne hunda:))
  klem:)

  SvarSlett
 9. Ville barra ønska deg GOD TUR te Texas!!!

  Dåkke komme sikkkert te å få det kjempegøy!!!!
  Eg glede meg te å sjå innleggene dåkkas når dåkke komme him igjen jammen :o)

  Litt misunnelig og komme te å savna dåkke rett og slett!! Tenk at ensavne nåken så en ikkje har møtt eingong, e liksom blitt litt glad i deg og mammen eg :o)

  Eg bur jo ikkje så langt vekke fra dåkke (3-4 timer) og mamma har faktisk sagt at eg kan få komma på besøk :o) Eg håpe me kan få det te når dåkke e kommt him fra Texas eg då vettu :o)

  Kos deg MAAAAAASSE på tur Snuppeline ♥♥♥

  SvarSlett