tirsdag 14. september 2010

Mitt første innlegg!

Hei!
Dette er mitt første innlegg, så nå vil jeg presentere meg selv litt. Jeg elsker lyse blå, rosa og lilla.♥ Og jeg elsker spaghetti og makaroni! ♥ Jeg hater beige og orange. Og mat jeg hater er makaronisuppe! (med og uten melk)  Det var det jeg rakk å skrive nå, for mamma sier jeg må legge meg. ♥
Ha det bra!  ♥♥♥♥♥

18 kommentarer:

 1. Hei Belkini!

  Jeg har en jente her som også elsker rosa og lilla, men rosa mest. Hun tror ikke hun liker så godt blå ;) Hun håper du kommer på besøk igjen snart.

  Gleder meg til å følge med på bloggen din ;)

  SvarSlett
 2. Heisann,
  Såååå gøy å sjå at du prøver deg på din egen blogg da!!! Ja, eg ser at mammaen din har overtatt bloggen dåkkas litt, så det var lurt å prøva seg heilt på egenhånd, hihi :o)

  Eg blei så glad når eg såg den koselige kommentaren din hos meg. Eg mistenkte mammen din for å ha gjort det barra for å få meg te å grina liksom. Ja, eg e ganske lettrørt som du kanskje har forstått :o) Men når eg såg at du hadde lagt deg te som følger av bloggen min, så blei eg ekstra masse glad og måtte klikka meg litt videre. Da fant eg deg vettu!

  Det e eg som har lagt meg te som følger hos deg også, og gleder meg te å følge med videre på ka du finne på her inne på bloggen din.

  Håpe du forstår når eg skrive på dialekt forresten. Hvis ikkje kan eg skriva bokmål her hos deg jaffal.

  Te slutt må eg og få sei at eg likte veldig godt fargene på bloggen din! Som du ser så e rosa og lilla nåken av favorittfargane mine og, hihi :o)

  SvarSlett
 3. Heisan! Jeg liker også rosa, lilla og blått! Men jeg er også veldig glad i oransje, jeg da! Men ikke beige...
  Jeg må også legge meg straks.
  Gratulerer med egen blogg!

  SvarSlett
 4. hei Belkini! Jeg har fulgt deg og mammaen din sin blogg lenge. Så artig at du har starta for deg selv. Legger meg til som følger er det greit. Min favorittfarge er orange, men det gjør vel ingenting. Jeg er ganske grei altså. Da jenta mi var 9 år, elsket hun rosa, nå går det mest i mørke farger. Jeg har en hund som heter Kira.
  Gratulerer med egen blogg. Hilsen Fra Trine

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Gratulerer med ditt første innlegg i egen blogg. Jeg liker alle farger, og kanskje spesielt oransje, gul, brun, lilla, grønn, rød - ja kanskje jeg bare skal stå ved at jeg liker alle farger.

  Jeg likte godt "bildet" ditt av Eiffeltårnet. Det gir meg gode minner fra da vi bodde i Paris, rett ved siden av tårnet.

  Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, men nå må jeg og snart legge meg så jeg skal være opplagt til jobb igjen imorra tidlig!

  SvarSlett
 6. Hei på deg Belkini. Så gøy at du har din egen blogg, den skal jeg fortelle barna mine om, så de kan følge deg. Vi her i familien syntes at Pafrika og Belkini bloggen er såå fin og ler masse når vi leser den, for dere skriver så mye morsomt.
  Vi skryter av den til alle vi kjenner;-))) Nå gleder vi oss til å følge med deg også.
  Ser du liker rosa og Paris. Jeg skal til Paris med jentene mine i oktober, da skal jeg jaggu ta å lage et rosa Paris innlegg. Vi bor i Østfold...hi,hi og snakker absolutt helt som de på Østfoldbussen. Lykke til videre med bloggen din. Hilsen Wilhelmine

  SvarSlett
 7. Hei Belkini!Så morsomt at du har startet en egen blogg, det blir så artig å følge med på hva du skriver her!!!!
  Jeg liker også rosa, og jeg synes rosafargen på bloggen din er KJEMPEFIN!!!
  Nå må jeg også legge meg:)
  Hilsen Andregasellen!!!

  SvarSlett
 8. Heisann.

  Jeg ELSKER rosa, så jeg har også lagt meg til som følger her hos deg..
  Så har jeg en jente på 9 år som helt sikkert vil lese bloggen din.. :O)
  Vi har hund, katt, tre marsvin og en (hysj,hysj, skilpadde)
  Gleder meg til å følge med her på bloggen din..

  Klem Linda

  SvarSlett
 9. Hei Belkini :) Jeg har fulgt bloggen deres lenge :) Og liker den så godt ;) Syn du er veldig flink og brodere , jeg er veldig glad i å brodere selv :) Så ARTIG at du har laget deg en egen blogg ;) Her får du jo slippe mere til Hi hi ;) Jeg også snakka østlands når jeg var 9 år og lekte ;)
  Jeg liker gul, rød og oransje :) Når jeg var 9 var det ROSA for alle pengene !

  Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg :)
  Klem fra Skjerstad :)

  SvarSlett
 10. Hei! Så tøft at du har startet egen blogg, gratulerer! Jeg synes også at lyseblå, rosa og lilla er veldig fine farger, liker egentlig de fleste farger jeg. Og så liker jeg også Harry Potter! Gleder meg til å lese hva mer du skriver her inne :-)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med ny blogg, Belkini! Her må vi følge med videre tror jeg!

  SvarSlett
 12. Belkiniii! =D

  Så moro å se at du har fått deg egen blogg! Tøff layout var det også på den. Følger selvfølgelig med videre hos deg, og gleder meg til å se hva du vil skrive og legge ut. Håper på å få se litt av hva du lager, og kanskje noen hundeinnlegg også? Ble jo litt nysgjerrig på hva slags hund du har. Elsker dyr, og har to hunder, to katter og akkurat nå 11 sauer.

  Hei og hopp, og god helg fra Huldra :)

  SvarSlett
 13. Hei

  Gratulerer med egen blogg. Det er stas. Gleder meg til å følge med deg videre. Jeg er imponert over at du har klart å lage bloggen din så fin.

  Hilsen Med et lekent sinn

  SvarSlett
 14. Hei hei, så fint at du har laget din egen blogg!
  Det er sikkert lurt. Nå kan du bestemme helt sjøl ;) Jeg synes rosafargen du har valgt som bakgrunn var superknæsj! Jeg elsker rosa og Paris :)
  Men så liker jeg orange veldig godt og!
  Vi giraffer har jo litt orange i oss, orange gir energi. Men når det er sagt så er det lov å ikke like alt. Jeg liker ikke å legge meg tidlig, men nå er klokka halv to så nå må jeg nok gå til sengs.
  Lykke til med bloggingen, jeg legger meg til som følger!

  SvarSlett
 15. Hei!:) SÅ koselige blogg du har lagt deg her då:) forstår godt du vil ha din egen og, så isje mamman din styre alt på;)
  Legge meg m glede t som følger her, å vente i spenning på neste innlegg:))
  klem fra June:)

  SvarSlett
 16. Nu kan mor ikke blande sig...ret meget..
  Tillykke med blog , jeg elsker også FARVER :-)

  Vilma og kat :-)

  SvarSlett
 17. Hei Belkini!

  Gratulerer med egen blogg! Så gøy!
  Jeg ser allerede at vi har mye til felles. Jeg og elsker lyseblå, lilla og rosa, og kan absolutt ikke fordra beige! Og makaronisuppe er grusomt!

  Gleder meg til å følge bloggen din:-)

  Hilsen Barbro

  SvarSlett